www.Ylistaronmetsastysseura.fi

Linkkejä

Tuloksia 2009

Trapin AM kisojen tuloksia

Trapin AM kisojen tuloksista tein ihan mielen kiinnosta pienen yhteenvedon. Mukana on Kaksois trap Ylistaro, 1-trap Kaustinen, Trap Halsua ja A-Trap Petolahti. Näiden kilpailujen tuloksista on tehty seurojen välinen mitalli tilasto sekä taulukko kokonais suoritus määristä.

Suoritus määristä seuroittain:
Kaiken kaikkiaan henkilökohtaisia suorituksia AM kisoissa oli 120
RMY:llä ja PSF:llä oli laajin osallistuja joukko. Eli Osallistujia oli viidessä eri sarjassa. RMY:stä voi vielä sanoa sen että heillä on lupaavat nuorten sarjan ampujat. Myös PSF:llä ja KannA: oli osallistujia nuorten sarjassa. Toivottavasti tulevina vuosina tulee muiltakin seuroilta nuorten sarjan ampujia.
KP-V:llä oli seuroista vahvin osanotto yleisessä sarjassa. JMS Ja YMS oli vahvimpia iäkkäämmissä sarjoissa. Taulukosta näet tarkemmin.
Suoritusmäärät

Mitalitilasto:
Mitali tilastoon on otettu mukaan sekä henkilökohtaiset että joukkue kilpailut.
Hieno asia oli se, että jokainen AM kisoihin osallistunut seura ylsi mitaleille jossakin lajissa / sarjassa.
Eniten mitaleita kahmi
RMY yhteensä 21 mitalia. 12 Kultaa, 6 Hopeaa ja 3 Pronssia.
Toisena YMS yhteensä 13 mitalia. 6 Kultaa, 6 Hopeaa ja 1 Pronssi
Kolmas PSF yhteensä 10 mitalia. 1 Kulta, 6 Hopeaa ja 3 Pronssia